Webzies

Webzies

Overige Marketplaces

Als (kleine) webshop meeliften op het bereik, service en domeinautoriteit van grootste marketplaces? Dat is nu mogelijk met feed management! Via Channable sturen wij producten door van webshop naar marketplace. Dit biedt jou enorm veel kansen om meer omzet te genereren. Je krijgt er als het ware een (extra) webshop bij. Klinkt interessant hé?
  • Meeliften op miljoenen bereik
  • Uitstekende service voor jouw product(en)
  • Hoe meer marketplaces, hoe meer omzet!

Verkopen op Marketplaces

Profiteer van een miljoenen bereik

Naast Bol en Amazon zit het e-commerce landschap vol met andere marketplaces zoals Beslist, Kieskeurig en Tweakers. Door absurd grote omzetten kunnen dergelijke marketplaces uitstekende service bieden en daarmee de slag winnen. Hier kan je met een (kleine) webshop nooit tegen concurreren. Door middel van feed management kan je nu meeliften op het bereik, service en domeinautoriteit van deze marketplaces en daarmee meer omzet genereren. Onze specialisten zijn hier dagelijks mee bezig!

Wat we voor jou doen

In grote lijnen

Wil je op meerdere marketplaces verkopen dan kan het tijdrovend zijn om alle producten goed bij te houden. Om het proces overzichtelijk te beheren gebruik wij Channable. Dat is een feedmanagement tool waarin we alle marketplaces beheren en optimaliseren door middel van regels. Iedere marketplaces kent zijn eigen voorwaarden en spelregels. Jouw producteigenschappen voldoen hoogstwaarschijnlijk niet direct aan alle eisen. Dit lossen we voor jou op en plaatsen de producten in de bijbehorende categorieën van de desbetreffende marketplace.

Wat we precies doen

In a nutshell...

Om producten door te kunnen sturen moet er eerst een verkopersaccount aangemaakt worden op het platform waarop je wilt verkopen. Dat gaat niet altijd even gemakkelijk aangezien sommige marketplaces harde eisen stellen. Onze specialisten hebben hier ervaring mee en doorlopen dit proces vrij snel. Account aangemaakt? Dan maken we een API-koppeling met jouw webshop. Via deze koppeling wordt meermaals per dag de feed ververst waardoor jouw productvoorraad, prijs, enzovoorts, altijd up-to-date zijn. Is er geen API-koppeling mogelijk? Dan maken we een feed URL. Deze uploaden we in jouw verkopersaccount waar de marketplace alle productinfo uit kan halen op de gewenste tijd.

Zoals je kunt lezen kan het al snel technisch worden om dit proces te realiseren. Onze specialisten zijn hier dagelijks mee bezig en willen jou graag ontzorgen op het gebied van marketplaces. Samen genereren we meer omzetgroei voor jouw business!

Wij werken met ...

Start vandaag nog met verkopen