Webzies

Webzies

Affiliate Marketing

Affiliate marketing vergroot uw succes!

Affiliate marketing is een vorm van marketing waarbij u andere partijen inzet voor het promoten van uw producten of diensten. Op het moment dat hier een klik naar uw website of een conversie uit voortkomt, betaalt u aan deze partij een vergoeding. Een zeer prestatiegerichte vorm van marketing dus!

De voordelen van Affiliate marketing

  • 1) Snel uw naamsbekendheid onder zowel affiliates als potentiële klanten te vergroten. Ook uw producten of diensten zullen sneller onder de doelgroep bekend worden.
  • 2) Vliegensvlug een groot bereik te creëren op het internet.
  • 3) In rap tempo meer bezoekers, meer leads en meer conversie te genereren.
  • 4) Tot slot: u betaalt enkel voor daadwerkelijk resultaat. No cure, no pay!

Affiliate marketing uitbesteden?

Maakt u gebruik van de affiliate marketing diensten van WEBZIES? Dan kunt u profiteren van ons grote netwerk affiliates, wat het een stuk eenvoudiger maakt om uw campagnes goed weg te zetten.

De sleutel tot succes

Het draait bij ons om de kwaliteit van de leads, niet om het volume. Die kwaliteit wordt gewaarborgd door de juiste ads op het juiste moment aan de juiste doelgroep te laten zien. Waar in het oriëntatieproces bevindt onze potentiële klant zich? We spelen met zeer specifieke advertenties in op deze customer journey. Onze top affiliate marketeers maken van uw campagne een succes!

Onze werkwijze

Wij gaan als volgt voor u te werk

1

Stap 1: Strategiebepaling

WEBZIES begeleidt u bij het opzetten en optimaliseren van uw affiliate campagne(s). Daarnaast onderhouden onze specialisten intensief contact met zowel het netwerk als de aangesloten affiliates:

2

Stap 2: Opzetten campagne

Samen met de online specialisten van WEBZIES selecteren we de juiste affiliate netwerken voor uw campagne(s). Daarnaast zal WEBZIES u begeleiden bij het aanvragen en opzetten van deze campagnes. Hierbij hoort ook de ontwikkeling van een duidelijke actie-kalender. Daarin staat precies omschreven wanneer en hoe u op welke trends gaat inspelen. Daartoe worden speciale bannersets ontworpen door onze specialisten.

3

Stap 3: Continu optimalisatie

Doordat uw campagne(s) voortdurend geoptimaliseerd zullen worden zorgen we samen voor rendementsverhoging. Ook zal WEBZIES actief blijven zoeken naar nieuwe, interessante affiliates voor uw campagne. Alhoewel WEBZIES al samenwerkt met vele directe partners en affiliate netwerken is het van belang om het huidige netwerk te onderhouden en voortdurend verder uit te breiden. U wordt als klant op de hoogte gehouden van de resultaten van uw affiliate campagnes middels een overzichtelijke rapportage.