Webzies

Webzies

Affiliate Marketing

Affiliate marketing is een vorm van marketing waarbij u andere partijen inzet voor het promoten van uw producten of diensten.
  • Vliegensvlug een groot bereik
  • Meer bezoekers, leads en conversies genereren
  • Betaal alleen voor resultaat, no cure no pay

Waarom affiliate marketing?

No cure, no pay!

Affiliate marketing is een vorm van marketing waarbij u andere partijen inzet voor het promoten van uw producten of diensten. Op het moment dat hier een klik naar uw website of een conversie uit voortkomt, betaalt u aan deze partij een vergoeding. Een zeer prestatiegerichte vorm van marketing dus!

Nu er dagelijks veel nieuwe webshops bij komen is het erg belangrijk dat jouw doelgroep je webshop of -site weet te vinden, affiliate marketing kan je daar uitstekend bij helpen.

Affiliate marketing uitbesteden?

WEBZIES helpt je graag verder!

Met de juiste inzet en aanpak maak je van jouw affiliate campagne een succes. WEBZIES denkt op strategisch niveau met je mee, helpt bij het opstellen van de voorwaarden, selecteren van het juiste netwerk en verzorgt het management van jouw affiliate campagne. Onze specialisten zorgen voor een nauwe samenwerking tussen alle partijen (adverteerder, netwerk en affiliate). Voor een optimaal resultaat is een goede relatie met jouw affiliates erg belangrijk, daarom investeren wij veel tijd in het persoonlijk contact met affiliates.

Gezamenlijk worden de doelstellingen, KPI’s en targets bepaald om zo uiteindelijk naar een succesvolle affiliatie marketing strategie te werken.

Voor wie interessant?

Ook iets voor jou?

Affiliate marketing is voornamelijk geschikt voor webwinkels en dienstverleners die leveren aan consumenten: financiële en telecom dienstverleners. Affiliate marketing is minder geschikt voor bedrijven die zich focussen op Business to Business producten en/of diensten.