Webzies

Webzies

Video advertising

Adverteren met video is de laatste jaren ontzettend populair geworden. Denk bijvoorbeeld aan Instagram, TikTok, Snapchat en YouTube. Deze platforms hebben een groot bereik waar je jouw doelgroep specifiek kunt targeten. Tijd om hier iets mee te doen!
  • Video zorgt voor meer engagement bij de kijker
  • Versterk je boodschap d.m.v. storytelling
  • Bereik jouw doelgroep met specifieke targeting

Video advertising

Oneindig veel mogelijkheden...

Adverteren met video is de laatste jaren ontzettend populair geworden. Dit heeft alles te maken met de opkomst van sociale media waar video een belangrijke manier van contentcreatie en adverteren is. Denk bijvoorbeeld aan Instagram, TikTok, Snapchat en YouTube. Deze platforms hebben een groot bereik waar je jouw doelgroep specifiek kunt targeten. Video advertising is daarom een belangrijk kanaal in jouw marketing mix. Tijd om hier iets mee te doen!

Met video kun je de waarde van je product of diensten voor jouw potentiële klanten beter verhelderen dan met tekst of afbeeldingen. Met video kun je namelijk echt aan storytelling doen en daarmee de merkbeleving bij klanten versterken. Bovendien kun je met video naast awareness ook andere doelstellingen behalen. Zo kun je bijvoorbeeld ook sturen op conversie, interacties met de video of websitebezoeken stimuleren.

Hoe werkt video advertising?

Wij helpen je graag!

Video-advertenties kunnen worden gebruikt op platforms waar video het medium is. Op Snapchat, Facebook en Instagram kun je korte video’s gebruiken om jouw product of dienst te promoten bij jouw doelgroep. De video’s worden dan als advertenties weergegeven tussen de content van andere gebruikers. Adverteer je met video op YouTube? Dan worden je advertenties voor, tijdens of na het afspelen van een video getoond.

Youtube advertising

Adverteren op het grootste videoplatform

Sociale media kanalen zoals Facebook, Instagram en Snapchat hebben ieder hun eigen omgeving voor adverteerders. Adverteren op YouTube loopt via Google. Wil je een videocampagne opzetten voor YouTube dan doe je dit met Google Ads. Hier kun je er ook voor kiezen om te adverteren binnen het Google Partner Netwerk om je bereik te vergroten. YouTube is nog steeds het grootste videoplatform wereldwijd en daardoor het meest interessant voor adverteerders. Meer weten over de mogelijkheden van YouTube advertising? Lees hier meer!