Webzies

Webzies

Adverteren op Marktplaats

Marktplaats is bij uitstek het E-commerce platform dat vraag en aanbod voor allerlei producten – tweedehands of nieuw – bij elkaar brengt.
  • Flexibel adverteren
  • De juiste doelgroep
  • Optimaal rendement

Effectief adverteren op Marktplaats

Wij helpen je graag!

Marktplaats is bij uitstek het E-commerce platform dat vraag en aanbod voor allerlei producten – tweedehands of nieuw – bij elkaar brengt. Wilt u uw producten aan de man brengen? Met ruim 1,3 miljoen(!) bezoekers per dag biedt Marktplaats een enorm bereik onder een doelgroep die al een duidelijke koopintentie heeft. Adverteren via Marktplaats is een relatief nieuwe vorm van adverteren. Door de inzet van slimme campagnes loopt u voor op uw concurrentie!

 

Adverteer via Admarkt

Al uw advertenties op de beste posities

Admarkt is het online advertentie platform van marktplaats. Met behulp van dit platform verschijnen uw advertenties op topposities binnen marktplaats.

Uitgewerkt stappenplan

Zo doen we dat!

1. Doelgroep en strategie bepalen

Wat is uw doel, wie is uw doelgroep en hoe wilt u deze bereiken? Het bepalen van richtlijnen en een strategie is altijd een eerste stap bij de opzet van een campagne. Zo ook bij het adverteren op Marktplaats!

2. Het ontwikkelen van advertenties

WEBZIES gaat aan de slag met het opzetten van doelgerichte advertenties. Biedt u één bepaald product (of dienst) aan? Het adverteren op Marktplaats kan extra interessant zijn aangezien we advertenties volledig kunnen laten aansluiten op één van de rubrieken op Marktplaats.

3. Beheren, optimaliseren en rapporteren

WEBZIES kan uw Marktplaats campagnes beheren. De resultaten die hieruit voortvloeien worden aan u gerapporteerd. Deze rapportage biedt weer uitgangpunten voor de optimalisatie van uw campagne. Onze specialisten zijn constant bezig met het verbeteren van uw advertenties!