Webzies

Webzies

Verkopen op Beslist

Beslist.nl is een van de grootste marketplaces in Nederland en België. Dagelijks vergelijken en bestellen ruim 500.000 bezoekers hier producten. Hier wil jij dus ook tussen staan!
  • Eén van de grootste ecommerce platformen in NL
  • Dagelijks ruim 500.000 bezoekers
  • Bereik mensen met een directe koopintentie

Verkopen op Beslist?

Jouw producten op één van de grootste marketplaces in Nederland

Beslist is een prijsvergelijker waar consumenten producten op kunnen vergelijken. Consumenten vergelijken hier specificaties met elkaar en onderzoeken hoe ze producten het snelst en het goedkoopst in huis kunnen halen. Op Beslist staan miljoenen producten en dagelijks komen er ruim 500.000 bezoekers op zoek naar de beste deal. Alle reden dus om ervoor te zorgen dat jouw producten ook op Beslist te vinden zijn!

Verkopen op Beslist?

Wij helpen je graag!

Wil jij jouw producten ook op Beslist gaan verkopen, maar laat je het koppelen, inrichten en optimalisatie liever aan iemand anders over? Dan kunnen onze specialisten je daarbij helpen! Wij melden je aan bij Beslist Winkelwagen en richten je verkoopaccount helemaal in. Daarnaast zorgen we ervoor dat jouw producten vanuit je webshop worden doorgestuurd naar Beslist door middel van een productfeed. Wij beheren, bewerken en optimaliseren de productinformatie in de feed, zodat alle producten op de juiste manier op Beslist staan en zo goed mogelijk vindbaar zijn voor consumenten. Wil jij van start gaan met verkopen op Beslist? Schakel onze specialisten dan in!