Webzies

Webzies

Over ons

"Gedreven specialisten die zin hebben in een uitdaging"

Hallo! Wij zijn WEBZIES!

Tomas Nijssen

Directeur / Online marketeer

Ralph van Essen

Directeur / Online marketeer

Yifen Bensmann

Trainee Online Marketing

Jouw naam hier?

Klik hier voor vacatures

Kop koffie tijdens een sparsessie?

Wij geloven niet in standaard oplossingen. Al onze klanten krijgen maatwerk.

Neem contact op

Hoe het allemaal begon...

Een passie voor online marketing en ondernemerschap heeft eigenaar Tomas Nijssen altijd al gehad. Na een opleiding Small Business & Retail Management aan de Fontys te Eindhoven volgt dan ook een eerste baan bij een snel groeiend online marketing bureau. Aldaar leert Tomas de fijne kneepjes van het vak. Leuk, maar het ondernemersbloed kruipt nu eenmaal waar het niet gaan kan en de droom van een eigen bedrijf laat niet los. Langzaam maar zeker ontwikkelt Tomas dan ook een geheel eigen visie op het online marketing vak.

In 2015 is de tijd rijp en besluit Tomas om van zijn droom werkelijkheid te maken. Met WEBZIES is een nieuw, fris, gedreven & eigenwijs online marketing bureau in het Brabantse Heeze geboren!

Tomas: “Wat het vak zo ontzettend leuk maakt? Wat niet?! Samen met je klant ervoor zorgen dat de online doelstellingen worden gehaald geeft nou eenmaal een kick! En uitgekeken op deze markt raak je nooit. Constante beweging zorgt ervoor dat je altijd up-to-date moet blijven wat betreft de laatste ontwikkelingen. Je bent eigenlijk nooit klaar. Niet dat dat erg is, want het enthousiasme en de energie van een jong team is nou eenmaal aanstekelijk!”

Inmiddels heeft WEBZIES al verschillende tevreden klanten mogen helpen en ziet het bedrijf een rooskleurige toekomst tegemoet!