Webzies

Webzies

Bol.com

Verkopen op bol.com

Verkopen via bol.com biedt veel voordelen voor ondernemers. Als webshopeigenaar of ondernemer kun je jouw producten gratis aanbieden op bol.com. Met ruim 9 miljoen(!) actieve klanten is bol.com in Nederland en België marktleider in eCommerce. Met dit enorme bereik kan deze marketplace zorgen voor wel 30% extra omzet. Wil je groeien met je webshop of onderneming? Dan is het verkopen via bol.com zeker de moeite waard!

Waarmee kunnen wij jou helpen?

Onze specialisten zorgen ervoor dat jij een vliegende start maakt op bol.com.

Account opzetten

Wij starten een verkoopaccount voor je op bij bol.com en richten het in.

 

 

 

API-koppeling

Wij maken met behulp van een feed management tool een realtime koppeling tussen jouw webshop en bol.com. Zo zijn jouw producten en voorraad altijd up-to-date.

Optimalisatie product data

Voor optimaal rendement is het belangrijk dat de productinformatie, zoals beschrijving, titel, afbeeldingen en andere specificaties zo volledig mogelijk zijn. Wij maken dit in orde voor je!

Onze werkwijze

Wij gaan als volgt voor u te werk

1

Stap 1: Doelstellingen

Voordat we beginnen bespreken we samen met jou de doelstellingen die je wilt behalen. Als duidelijk is wat we precies willen bereiken kunnen we op basis daarvan resultaten meten en optimaliseren.

2

Stap 2: Opstarten en inrichten van het account

Wij gaan voor je aan de slag! We gaan ervoor zorgen dat je een verkoopaccount krijgt bij bol.com (mocht je die nog niet hebben), we openen een account voor je bij Channable en koppelen we je webshop. Daarna gaan we verder met het indelen van de producten in de productcategorieën van bol, en het vullen van alle velden met de juiste productinformatie. Vanuit hier kunnen we jouw producten doorsturen naar bol, zodat je kunt starten met verkopen.

3

Stap 3: Start de verkoop!

Als we de accounts hebben opgestart en alles hebben klaargezet kunnen we beginnen met het verkopen van de producten. Het enige wat jij hoeft te doen is de orders verwerken. De rest, dat regelen wij!