Webzies

Webzies

Zoekmachine adverteren (SEA)

Zoekmachine adverteren = Direct effect!

Wilt u snel meer verkopen genereren of uw naamsbekendheid verhogen? Google Ads (SEA) is een van de meest effectieve kanalen! Indien u budget reserveert voor dit kanaal heeft u een garantie voor zichtbaarheid in handen en verschijnt uw advertentie vrijwel meteen boven of naast de organische zoekresultaten (SEO).

Google Ads helpt u om:

  • 1) Gegarandeerd en per direct bovenaan de zoekresultaten in de zoekmachine te verschijnen;
  • 2) Snel meer bezoekers naar uw website te trekken;
  • 3) Alleen te betalen per klik (Cost Per Click) van een daadwerkelijk geïnteresseerde bezoeker

De mogelijkheden van Google Ads

Naast het opzetten en beheren van Ads campagnes, kan WEBZIES u ook van dienst zijn met o.a.:

Google shopping

Google Shopping is een onderdeel van Google waarbij verschillende producten en diensten met elkaar vergeleken worden. Google shopping resultaten springen meteen in het oog dankzij de sterren, afbeelding(en) en reviews. Een sterke methode om meer potentiële kopers aan te trekken! WEBZIES kan de integratie van Google Shopping voor uw webshop verzorgen. Ook bij de integratie van andere vergelijkingswebsites – zoals Beslist.nl – kunnen onze specialisten u van dienst zijn.

Remarketing

Remarketing is een online marketingmethode waarbij iedere bezoeker van uw website een stukje code (‘cookie’) meekrijgt. Deze code maakt het mogelijk om deze bezoeker nogmaals (na bezoek van uw website) uw advertentie te tonen. U blijft daarmee onder de aandacht van de potentiële klant en vergroot de kans op conversie significant.

Display advertising

Uw banners laten zien op websites zoals NU.nl of de Telegraaf.nl? Het is allemaal mogelijk.

Onze werkwijze

Wij gaan als volgt voor u te werk

1

Stap 1: Doelstellingen

WEBZIES formuleert – in samenspraak met u – haalbare en meetbare doelstellingen. Deze worden door onze specialisten verwerkt in een sterke strategie.

2

Stap 2: Advertentieteksten en campagnes

Door het schrijven en voortdurend bijschaven van uw advertentieteksten en campagnes, zorgen we ervoor dat deze te allen tijde perfect aansluiten bij de zoektermen die uw potentiële klanten gebruiken.

3

Stap 3: Resultaat

Het resultaat van onze inspanningen kan dankzij Google Analytics nauwlettend in de gaten worden gehouden. WEBZIES stuurt u daartoe een overzichtelijke, maandelijkse rapportage. In één oogopslag kunt u zien hoe uw campagne ervoor staat!