Webzies

Webzies

Webshops

Een webshop op basis van Wordpress is ideaal om de eerste stappen te zetten in de wereld van de e-commerce. Met een relatief lage investering heb jij je producten online in een webshop die bij jou past.
  • 24/7 je producten verkopen
  • Relatief lage investering om te beginnen
  • Veel uitgroei mogelijkheden

Waarom kiezen voor een WooCommerce?

De ideale start van jouw webshop!

WooCommerce is de webshop module van WordPress waarmee je op een laagdrempelige manier kunt starten met een webshop. Zelf producten toevoegen, prijzen aanpassen en voorraden bijhouden is een fluitje van een cent. Ook kunnen met wooCommerce makkelijk koppelingen maken met tools waarmee je jouw producten kunt verkopen.

Zeker nu online verkopen een vlucht neemt is het een uitdaging om online succesvol te zijn. Een wooCommerce webshop is daarbij de eerste stap naar succes!

Webshop opzetten met WooCommerce?

WEBZIES helpt je graag!

Het opzetten van een webshop in WooCommerce is iets waar je jezelf behoorlijk op kunt stuk bijten. Welk design ga je kiezen en welke functionaliteiten zijn nu bij de start wenselijk of zelfs noodzakelijk? WEBZIES heeft veel ervaring met het bouwen van webshops en helpt je graag bij het opzetten van de shop. Zo weet je zeker dat deze technisch goed in elkaar zit, maar bovendien ook nog eens goed vindbaar zal zijn in Google.

Heb je zelf recent een webshop laten maken, maar komen er geen orders binnen? Ook dan kunnen we je van dienst zijn met onze advertising mogelijkheden.

Voor wie interessant?

Voor de echte doorzetters!

Een webshop beginnen is tegenwoordig niet meer zo lastig. De concurrentie is hoog en dat vraagt om een flexibele webshop. WooCommerce biedt deze flexibiliteit ook nog eens tegen een relatief lage investering. Zo houdt jij meer budget over voor de online marketing!