Webzies

Webzies

E-mailmarketing

Vaak is e-mailmarketing het ondergeschoven kindje van de online marketingmix. Zonde! E-mail is een zeer goedkoop én krachtig medium om bestaande klanten opnieuw te activeren. Dat is natuurlijk wel afhankelijk van je business. Heb jij bijv. een webshop? Dan is e-mailmarketing een zeer krachtig middel om jouw bestaande klanten over te laten gaan op conversie! Start vandaag nog.
  • Sterk marketingkanaal tegen lage kosten
  • Top of mind blijven bij jouw bestaande klanten
  • Hoge conversieratio d.m.v. persoonlijke e-mails

De kracht van e-mailmarketing

Ben van waarde!

Iedere ondernemer kan een e-mail sturen naar zijn/haar klanten met de laatste nieuwtjes, echter staat dit compleet los van e-mailmarketing. E-mailmarketing is een andere tak van sport en vraagt om een goede aanpak met een long-term plan. Je dient namelijk continu van waarde te zijn voor jouw klantenlijst. Dit doe je door jouw klanten te voorzien van exclusieve content. Dit kan door middel van aanbiedingen, sneak-previews, gedetailleerde content maar ook door persoonlijke boodschappen te sturen op verjaardagen. Zoals je merkt kan dat veel tijd kosten om dit goed in elkaar te zetten en bij te houden. Hier komt Mailchimp om de hoek kijken.

Mailchimp

Een aap die alles weet over e-mailmarketing ;-)

E-mailmarketing en Mailchimp zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Het is een full service e-mailmarketing tool waarmee e-mails opgemaakt en verstuurd kunnen worden. Dit is verder niet speciaal. Mailchimp onderscheid zich van anderen door haar groot aantal koppelingen met andere systemen zoals woocommerce en shopify. Hierdoor is het mogelijk om e-mails te automatiseren op basis van content van jouw website. Sterker nog, je kunt nieuwsbrieven automatiseren met dynamische content. Dat wil zeggen dat jouw bestaande klanten gerichte nieuwsbrieven kunnen ontvangen op basis van persoonlijke interesses. Het mooie? Dergelijke e-mails resulteren in een hoog conversiepercentage tegen relatief lage kosten!

E-mailmarketing inzetten voor jouw business

Give it a shot!

Heb jij dus een e-maillijst met bestaande klanten en doe je hier niks tot weinig mee? En wil jij graag meer verkopen? Onze specialisten gaan samen met jou in gesprek of e-mailmarketing interessant kan zijn voor jouw business. Kom gerust bij ons langs op kantoor, dan drinken wij een kopje koffie en bespreken we de mogelijkheden!