Webzies

Webzies

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachine optimalisatie is topsport

Dat uw klanten anno 2015 steeds meer online hun aankopen doen hoeven we u als ondernemer echt niet meer te vertellen. U heeft immers een prachtige website of webshop laten ontwikkelen. Echter, de bezoekersaantallen blijven achter. En zonder klanten kunt u weinig beginnen. In dat geval kan zoekmachine optimalisatie (SEO) u helpen om beter gevonden te worden op het web. WEBZIES kan onderzoeken welke termen uw klanten in de zoekmachine gebruiken, om er vervolgens voor te zorgen dat uw website bovenaan bij deze zoekopdrachten verschijnt.

Zoekmachine optimalisatie helpt u:

  • 1) Om hoger te ranken binnen de zoekmachine op voor u relevante zoektermen;
  • 2) En daardoor meer websitebezoekers aan te trekken!

Het startpunt van Zoekmachine optimalisatie

Een grondige analyse geeft meer inzicht in het zoekgedrag van uw doelgroep. Op basis van een onderzoek naar de techniek, content en de autoriteit van de website (links en vermeldingen) brengt WEBZIES de mogelijkheden voor u in kaart. Maar eerste vertellen we u enkele voordelen van SEO optimalisatie:

Vrij van advertentiebudget

In tegenstelling tot AdWords is er geen advertentiebudget noodzakelijk. Daarnaast vergt SEO een relatief lage investering ten opzichte van adverteren op televisie, print of radio.

Bezoekersaantallen verhogen

Hoe meer bezoekers, hoe groter de kans dat men een aanvraag plaatst of een product koopt!

Meer naamsbekendheid

Door de toename van het aantal bezoekers zal uw naamsbekendheid bij de doelgroep vergroot worden.

Onze werkwijze

Wij gaan als volgt voor u te werk

1

Fase 1: Websitetechniek

Een analyse van de techniek van uw website geeft een goede impressie van uw mogelijkheden op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Hieruit volgt een volledig technisch rapport voor uw developer: welke onderdelen staan al goed en wat moet er nog verbeterd worden?

2

Fase 2: Zoekwoord analyse

Op welke zoekwoorden wilt u dat uw website online gevonden wordt? WEBZIES maakt een gedetailleerd overzicht van de meest kansrijke zoekwoorden voor uw organisatie.

3

Fase 3: Websitestructuur

De navigatiestructuur moet logisch en duidelijk in elkaar zitten, waardoor zowel bezoekers als zoekmachine gemakkelijk de weg weten te vinden binnen uw website. WEBZIES geeft u een helder advies.

4

Fase 4: Content optimalisatie

Het is belangrijk om content toe te voegen die aansluit bij de wensen en behoeften van uw klant. WEBZIES adviseert over uw teksten, het gebruik van H1/ H2 koppen, interne linkstructuur, meta data, geoptimaliseerde afbeeldingen en meer.  

5

Fase 5: Autoriteit building

Wanneer de basis voor uw zoekmachine vriendelijke website staat, gaan we over tot misschien wel de meest belangrijke fase: het opbouwen van autoriteit. Deze zogeheten ‘off-site’ fase zal uiteindelijk bepalend zijn voor het succes van uw zoekmachine optimalisatie resultaten. We vertellen u er graag meer over!