Webzies

Webzies

Google Analytics Training

Meten = weten! Google Analytics is jouw vertrekpunt naar een data-driven-organisatie. Maar waar moet je beginnen? Hoe moet je het account op een juiste manier instellen en hoe kun je de beste rapporten maken en analyseren? Je leert het allemaal in onze Google Analytics training! Iets voor jou? Lees dan snel verder. ?
  • Trainingen voor beginners en gevorderden
  • Creëer een data-driven-organisatie met GA
  • Naar huis met een certificaat!

Hoe gebruik je Google Analytics?

Stuur op basis van data

Als je op deze pagina terecht bent gekomen en dit leest hoef ik je vast niet te vertellen wat Google Analytics inhoudt. Wat je waarschijnlijk wél wilt weten is op welke wijze je Google Analytics implementeert in jouw organisatie en hoe je het moet gebruiken. Klopt dat? Hoe dan ook, je zet in ieder geval een goede stap in de juiste richting. Je wilt natuurlijk niet achterblijven op de horde, want in 2020 zijn we inmiddels zover dat je complete bedrijven kunt sturen op basis van data. Velen doen dat dus al! Google Analytics is een onmisbare schakel in deze en met onze Google Analytics training ga jij dat snel realiseren in jouw organisatie.

Google Analytics training bij WEBZIES

Met certificaat naar huis!

We begrijpen dat je met een ander niveau instapt dan je buurman, daarom bieden wij twee niveaus aan: beginner &  gevorderd. Waarbij je als beginner vooral de basics leert zoals het instellen van een GA-account, het aanmaken van doelen en hoe je de data moet meten. Snap je de basis en wil je liever een gevorderde training? Dan duiken we dieper in de data en leren we jou hoe je rapporten kunt analyseren en combineren om zo de gewenste statistieken boven water te toveren. Dit is natuurlijk beschreven in een notendop. In werkelijkheid nemen onze trainingen een dagdeel van 4 uur in beslag en kunnen zowel bij ons, op locatie of digitaal gegeven worden. Om jouw bijgespijkerde kennis te toetsen ga je niet naar huis voordat je ons Google Analytics certificaat in-the-pocket hebt ?. Daar kun je mee thuis komen!

Afspraak maken?

Je wordt er alleen maar wijzer van…

Bij WEBZIES dragen we maar al te graag onze kennis over op anderen, want we praten graag over ons vak: Online Marketing. Een prachtig vak dat bedrijven compleet op z’n kop kan zetten in positieve zin. Het begint allemaal bij het vergaren van data, interpreteren van data en vervolgens het bedrijf sturen op basis van data. Dit proces begint bij Google Analytics. Wil je graag meer kennis opdoen over Google Analytics? Wij zijn jouw leermeester! Je bent hartstikke welkom bij ons op kantoor in Eindhoven. Eerst bellen? Dat kan ook! Je kunt contact met ons opnemen via ?.