Webzies

Webzies

Search Console

Search Console is een gratis tool van Google waarmee je allerlei gegevens van je website kunt inzien.
  • Bekijk hoe Google jouw website indexeert
  • Achterhaal potentiële problemen
  • Monitor op welke zoekwoorden jij scoort

Search Console

Wat houdt het precies in?

Search Console is een gratis tool van Google waarmee je allerlei gegevens van je website kunt inzien. Waar Google Analytics inzicht geeft in het gedrag van websitebezoeker, geeft search console je belangrijke informatie over de technische staat en vindbaarheid van je website.

Waarom Search Console?

De dokter van jouw website!

Met Search Console kun je controleren of Google toegang heeft tot jouw website. Ook kun je zien op welke zoekwoorden je zichtbaar bent en of dit gezorgd heeft voor extra bezoekers op de website. Een handige tool dus en een echte must have voor alle websitebeheerders en online marketeers!

Zeker nu hoger scoren in Google steeds lastiger wordt is het belangrijk hoe goed jouw website gevonden wordt, search console kan je daar uitstekend bij helpen!

Search Console implementeren?

WEBZIES helpt je graag verder!

Om Search Console actief te krijgen op je website is het verplicht om het domein te verifiëren. Dit kun je doen doormiddel van domein-verificatie (hosting), of via het plaatsen van een tag op je website. Dit kun je zelf doen of laten doen door een specialist van WEBZIES. Nadat search console actief is ga je data verzamelen. Hierbij is het belangrijk dat je de data snapt, maar vooral ook weet wat je er mee kunt/moet. Door concrete opvolging te geven kun je jouw vindbaarheid in Google vergroten!

Ook aan de slag met search console maar je weet niet hoe? Samen gaan we aan de slag met een betere vindbaarheid van in Google op belangrijke zoektermen!

Voor wie interessant?

Voor iedereen!

Voor iedereen die een website beheert is het interessant om inzicht te krijgen in de technische prestaties en vindbaarheid. Van online marketeer tot websitebeheerder. Search console is dé tool die jou de inzichten biedt waarmee je iets kunt!