Webzies

Webzies

Google Ads Training

Wil jij goed gevonden worden in Google? Dan is Google Ads een onmisbaar online marketing platform! Adverteren in Google betekent dat je mensen kunt bereiken op het moment dat ze op zoek zijn naar jouw product of dienst. Hoe je dit aanpakt? Dat leer je tijdens onze Google Ads trainingen!
  • Voor beginners en gevorderden
  • Leer hoe jij succesvolle Google campagnes opzet
  • Wij nemen je mee in de wereld van zoekwoorden en doelgroepen

Google Ads Training

Stuur op basis van data

Met Google Ads kun je jouw bedrijf online laten groeien. Het is één van de meest effectieve manieren van online adverteren. De mogelijkheden binnen Google Ads lijken soms wel oneindig en dat maakt het lastig om te begrijpen als je er weinig ervaring mee hebt. Hoe zet je een campagne op de juiste manier op en hoe zorg je ervoor dat je hiermee meer leads of omzet creëert? Tijdens een Google Ads training bij WEBZIES krijg je antwoord op deze en een heleboel andere vragen!

Wat leer je?

Tijdens de Google Ads training leren we je de basisstappen van het opzetten en beheren van een Google Ads campagne. Om te beginnen laten we zien welke brede mogelijkheden Google Ads adverteerders biedt en we laten je kennismaken met de tool. Daarna schakelen we over naar de praktijk en gaan we aan de slag met het opzetten van een campagne. We leggen je uit hoe je een logische structuur aanbrengt in je campagnes aan de hand van zoekwoorden. Hoe bepaal je welke zoekwoorden je gaat gebruiken en hoe schrijf je sterke advertentieteksten? Hoe werkt het bieden?

–  Waarom Google Ads?

–  Soorten campagnes

–  Campagnestructuur bepalen

–  De juiste zoekwoorden kiezen

–  Sterke advertentieteksten schrijven

–  Targetingmogelijkheden

–  Optimalisatie

Voor wie?

Je wordt er alleen maar wijzer van…

Onze trainingen zijn voor iedereen die meer wil weten over Google Ads, beginners en gevorderden. Of dat nu op het moment is dat je bij ons gaat starten met een Google Ads campagne of wanneer je het zelf wilt gaan inzetten. De training wordt op maat gemaakt op basis van jouw wensen, niveau en het doel van de campagne. Beschik je al over de nodige kennis om een campagne op te zetten en te beheren en wil je weten hoe je jouw campagnes nu naar een hoger niveau kunt tillen? Dan zorgen we dat onze training hierop aansluit.

Onze specialisten kunnen de trainingen bij ons op kantoor of op locatie komen geven. Omdat de trainingen op maat gemaakt worden kan de duur van de training verschillen, maar je kunt in ieder geval rekening houden met een dagdeel. Het enige wat jij nodig hebt is een Google Ads account en zin om meer te leren!

Wil jij met jouw team of collega’s een Google Ads training bij ons volgen? Neem dan contact met ons op zodat we samen kunnen kijken hoe we jullie op weg kunnen helpen!