Webzies

Webzies

WhatsApp adverteren

WhatsApp is ongekend populair, maar WhatsApp adverteren is voor velen nog onbekend. En juist daarom maakt dat een interessant platform om op te adverteren. Het is relatief goedkoop én jouw doelgroep? Die zit op natuurlijk ook op WhatsApp. Want, zeg nou eerlijk. Wie kent het niet?
  • Wordt gebruikt door +/- 80% van NL
  • Zeer laagdrempelig contact
  • Geavanceerd advertentiebeheer

Adverteren op WhatsApp

Nog nooit van gehoord...

Sinds 2014 is WhatsApp overgenomen door Facebook en daarmee zijn advertenties op WhatsApp onvermijdelijk. Nu vraag je je misschien af: “Maar ik zie nooit advertenties op WhatsApp?”. Dat kan kloppen. WhatsApp is een persoonlijk medium en heeft nooit gretig gebruik gemaakt van haar gigantische gebruikersdatabase. Facebook ging daarin mee en heeft tot dusver altijd op een subtiele wijze advertenties getoond aan haar gebruikers. Namelijk, via de ‘status’ functie. Dat is vergelijkbaar met Instagram/Facebook stories, maar dan op WhatsApp! Facebook heeft duidelijk aangegeven in de nabije toekomst meer advertentiemogelijkheden in te zetten op WhatsApp. Dus ben er op tijd bij…

Persoonlijke benadering

Hoe gaat dat in z'n werk?

In tegenstelling tot andere advertentieplatformen maken WhatsApp advertenties geen gebruik van een landingspagina. Vanuit de advertentie wordt de gebruiker direct doorgeleid naar een WhatsApp chat met jou, als bedrijf. Om dit in te richten moet er een WhatsApp business account gemaakt worden. Dit kan kosteloos ingericht worden en kunnen wij voor jou doen. Vervolgens moet dit account gekoppeld worden aan jouw Facebook Business manager. Vanuit hier worden alle advertenties opgemaakt en verzonden naar de gebruiker. Daar zijn wij enorm blij mee! Waarom? Omdat Facebook Ads het meest gedetailleerde advertentiebeheer heeft. Zij beschikken over dusdanig veel data dat wij jouw doelgroep altijd weten te vinden!

Don't miss the boat!

Beter te vroeg dan te laat...

Heb jij dus een business waarbij klantcontact regelmatig voorkomt en zij graag snel voorzien willen zijn van een antwoord? Met WhatsApp advertenties en een WhatsApp businessaccount bied je de hoogste customer support en onderscheid je jezelf van de concurrent. WhatsApp adverteren is laagdrempelig, persoonlijk en minder agressief. Bovendien is er nog weinig concurrentie als je op WhatsApp gaat adverteren. Door deze optie te gebruiken heb je dus een voorsprong. Met andere woorden, waar wacht je nog op! Kom gerust bij ons langs op kantoor, dan drinken wij een kopje koffie en bespreken we de mogelijkheden!