Webzies

Webzies

WordPress website

Een WordPress website is het online visitekaartje van uw organisatie, een website die moet aansluiten op jouw bedrijfsdoelstellingen
  • Bezoekers aan te zetten tot actie of aankopen
  • Waardoor de omzet van uw onderneming stijgt
  • Mobiel geoptimaliseerd

WordPress Website

Een website waar je trots op kunt zijn.

Een WordPress website is het online visitekaartje van uw organisatie, een website die moet aansluiten op jouw bedrijfsdoelstellingen. Binnen een WordPress Website is vrijwel alles mogelijk, denk hierbij aan de vormgeving of de functionaliteiten van een WordPress Website. Iedere WordPress-website die wij ontwikkelen is gebaseerd op jouw wensen en behoefte, zo heb je uiteindelijk een website waar je elke dag trots op kunt zijn.

Mogelijkheden binnen WordPress

De mogelijkheden binnen Wordpress zijn eindeloos....

Tijdens het ontwerpproces houden onze designers rekening met alle mogelijkheden binnen WordPress, denk hierbij bijvoorbeeld aan het gebruik van contentblokken. Alle WordPress websites die door WEBZIES ontwikkeld worden zijn mobile friendly Dat wil zeggen dat content, design en techniek compleet geoptimaliseerd (en goed leesbaar) zijn op mobiele apparaten. Je WordPress-website is uiteraard ook goed vindbaar in de zoekmachine. Heb je daarnaast nog andere wensen? De mogelijkheden zijn eindeloos, denk hierbij aan specifieke koppelingen met CRM pakketten, een reserveringsmodule of wil je zelfs producten via iDeal verkopen? Alles kan binnen WordPress.

Veiligheid & support

Altijd voorzien van de laatste updates.

Voor WEBZIES gaat niets boven veiligheid, dankzij onze jarenlange ervaring met WordPress weten wij precies hoe we dit veilig moeten houden. WEBZIES zorgt ervoor dat uw WordPress website altijd up-to-date is en over de nieuwste technieken op het gebied van veiligheid beschikt, zo kunnen wij u garanderen dat uw website altijd snel is en zal beveiligd worden met een SSL certificaat.