Webzies

Webzies

Contentmarketing

Sterke content maakt het verschil. Zeker wanneer je je online wilt onderscheiden van de concurrentie.
  • Duurzame manier van marketing
  • Content marketing is heel veelzijdig
  • Creëren van waardevolle content

Contentmarketing

Content is key!

Sterke content maakt het verschil. Zeker wanneer je je online wilt onderscheiden van de concurrentie. De kunst is om jouw bezoekers relevante content voor te schotelen en ze te boeien. Hierdoor laat je zien dat jij de expert bent en dat ze bij jou terecht kunnen wanneer ze een vraag hebben over jouw kennisgebied. Door middel van goede content kun je jouw klanten echt aan je binden. Belangrijk is wel dat je de content op de juiste manier, via het juiste kanaal en op het juiste moment naar jouw klanten brengt.

Met content marketing informeer je klanten en communiceer je met ze. Goede content zorgt voor interactie tussen jou en de klant. Maar wat is ‘content’ dan precies? Dat is het leuke aan content marketing: het kan van alles zijn! Blogs, whitepapers, vlogs, infographics, nieuwsbrieven. Zo lang het maar relevant is voor jouw doelgroep.

Hoe werkt content marketing?

Wij helpen je graag!

Contentmarketing is een heel duurzame manier van marketing. Het draagt bij aan de vindbaarheid én zichtbaarheid bij jouw doelgroep. Het is een proces waar behoorlijk wat tijd overheen gaat, maar aan de andere kant zul ook je lang profiteren van de investeringen. Content marketing draait om het opbouwen van een langdurige relatie met je doelgroep. Dit doe je door hen te boeien met relevante uitingen en hen tegelijkertijd aan je binden door autoriteit bij hen op te bouwen. Op de langere termijn zal dit ook leiden tot conversie en leads.

Contentkalender

Voor een goed eindresultaat..

Als jij aan de slag wilt met contentmarketing dan stellen we samen met jou een plan op. We denken samen na over uitingen waar jij mee gezien wilt worden en hoe we dit vorm kunnen geven. Aan de hand daarvan stellen we een contentkalender op. Hierop plannen we alle contentuitingen in. Het is voor je doelgroep namelijk belangrijk dat je consistent bent in het uitbrengen van content. Consistentie draagt bij aan het opbouwen van een langdurige relatie met jouw doelgroep. Wij kunnen de content voor jou creëren maar dit mag je natuurlijk ook zelf doen. Kies je ervoor om de content zelf te blijven creëren dan zijn wij er om jou hierbij in goede banen te leiden. Nemen wij de contentcreatie ook uit handen? Dan maken wij van jou online een autoriteit in jouw vakgebied!