Webzies

Webzies

Facebook adverteren

Facebook is hét sociale medium waar miljoenen Nederlanders dagelijks tijd op doorbrengen. Zo ook jouw doelgroep! Dus waarom niet adverteren op Facebook? Immers, advertenties werken.
  • Maak gebruik van een miljoenen bereik
  • Geavanceerd advertentiebeheer
  • Hoog-converterend social media platform

Beheren van Facebook Campagnes

Daar zijn wij goed in!

Al zolang als er media zijn wordt er geadverteerd. Facebook biedt daarbij als grote voordeel dat het over zeer specifieke data van haar gebruikers beschikt. Voor jou betekent dit dat je met behulp van toegespitste advertenties jouw doelgroep zeer gericht kunt benaderen met een persoonlijke boodschap. Iets wat de kans op conversie absoluut zal vergroten! Iedere ondernemer kan adverteren op Facebook. Een simpele klik op de knop: bericht promoten is voldoende. De vraag is alleen of je het maximale rendement haalt uit jouw Facebook campagnes. Toon je de juiste advertenties op het juiste moment aan de juiste persoon? Belangrijke vragen die je kunt beantwoorden met de inzet van de juiste tools. Eén van deze tools is de bedrijfsmanager van Facebook. Een tool waarmee WEBZIES jouw Facebook campagnes opzet en beheert, met als doel het maximale uit jouw advertenties te halen!

Geavanceerde doelgroeptargeting

Wij zijn fan

Wij zijn fan van Facebook adverteren. Dat heeft te maken met het feit dat de Facebook businessmanager ontzettend geavanceerd is vergeleken met andere advertentietools. Daarnaast beschikt Facebook over gigantisch veel data van de gebruiker. Pak dat samen en de kloof naar jouw potentiële doelgroep is opeens zeer klein. Hoe werkt dat precies? De belangrijkste data komt binnen via de Facebook pixel. Dat is een cookie die wij koppelen aan jouw website waar het vervolgens data registreert van de websitebezoeker. Hierdoor weet Facebook precies hoe het campagnes moet optimaliseren op basis van de behoeften van de gebruiker. Daarnaast biedt de pixel mogelijkheden om zeer specifieke doelgroepen te maken en dynamische advertenties op te zetten. Dat betekent dat jouw doelgroep op een zeer persoonlijk niveau benaderd kan worden met content waar men hoogstwaarschijnlijk interesse in heeft. En de conversiepercentage? Dat stijgt vrolijk mee.

Behaal maximaal rendement uit Facebook

Dit is je kans...

Adverteer jij nog niet op Facebook? Dat noemen wij nou een gemiste kans. Onze specialisten helpen je graag om jouw omzet te verhogen middels geavanceerde Facebook advertenties. Kom gerust bij ons langs op kantoor, dan drinken wij een kopje koffie en bespreken we de mogelijkheden!