Webzies

Webzies

Employer branding

Op de huidige arbeidsmarkt is het voor jouw bedrijf essentieel om je als werkgever online te presenteren en te positioneren. Jezelf onderscheiden van de concurrentie en het uitdragen van jouw waarden en visie als werkgever zijn hierbij heel belangrijk. Bouw aan jouw employer brand!
  • Talent aantrekken en behouden
  • Creëer ambassadeurs
  • Trotse en gemotiveerde medewerkers

Employer branding

Bouw aan jouw werkgeversmerk!

Op de huidige arbeidsmarkt is het voor jouw bedrijf essentieel om je als werkgever online te presenteren en te positioneren. Jezelf onderscheiden van de concurrentie en het uitdragen van jouw waarden en visie als werkgever zijn hierbij heel belangrijk. Het verbeteren van jouw employer brand levert een positieve bijdrage aan het wervingsproces en het binden van werknemers. Bouwen aan een employer brand is het bouwen aan een relatie met je huidige medewerkers, je toekomstige medewerkers én je ex-medewerkers voor de korte én lange termijn!

Worstel jij met het online op de kaart zetten van jouw bedrijf als aantrekkelijke werkgever? Weet je niet waar je moet beginnen en hoe je jouw unieke waarden het beste in kunt zetten voor jouw employer brand? Wij kunnen jou daarbij helpen op het gebied van online marketing. Wij helpen je jouw unieke verhaal te vertellen en online op de juiste momenten in te zetten. Met goed employer branding kun je namelijk jouw vacatures sneller invullen met geschikte kandidaten, creëer je tevreden medewerkers en kun je jouw klanten vervolgens van betere dienstverlening voorzien.

Aan de slag met employer branding

Jezelf positioneren als een aantrekkelijke werkgever op de arbeidsmarkt doe je niet in één dag. Het is een proces dat om een duidelijke strategie vraagt. Samen met jou gaan we inzicht verkrijgen in wat jou als werkgever zo bijzonder maakt. Op basis hiervan gaan we een strategie en plan van aanpak opstellen voor jouw employer brand. Onderdeel hiervan is het ontwikkelen van een concept waarin beelden, huisstijl, tone-of-voice en de juiste online kanalen vorm krijgen. Nadat we hier samen met jou aan hebben gesleuteld en gefinetuned gaan wij aan de slag met het starten van de online campagnes voor jouw employer brand.