Webzies

Webzies

Marktplaats

Verkopen op Marktplaats

Met ruim 8 miljoen bezoekers per maand is Marktplaats niet alleen een interessante marketplace tweedehands producten, maar ook voor nieuwe producten. Van al deze bezoekers is namelijk 40% op zoek naar nieuwe producten. Voor webshophouders biedt dit platform dus zeker mogelijkheden. Jouw product komt altijd bovenaan op de resultatenpagina van de categorie waarin jouw product het beste past. Bovendien betaal je alleen als er iemand op de advertentie klikt!

Waarmee kunnen wij jou helpen?

Jouw producten ook verkopen via Marktplaats? Wij zorgen ervoor dat jouw assortiment op Marktplaats komt te staan, dan kun jij de orders verwerken!

Aanmelden

Wij melden je aan als verkoper bij de Admarkt van Marktplaats en zetten je account op.

 

 

 

 

Producten koppelen

Wij maken de automatische product- en voorraadkoppeling tussen jouw webshop en Marktplaats in orde. Zo is de voorraad altijd helemaal up-to-date.

Product data optimalisatie

Om zo goed mogelijk gevonden te worden is het belangrijk dat de productinformatie zoals titel, beschrijving, kleur, maat en andere specificaties zo volledig mogelijk zijn ingevuld. Onze specialisten gaan voor je aan de slag met de optimalisatie hiervan.

Onze werkwijze

Wij gaan als volgt voor u te werk

1

Stap 1: Doelstellingen

Voordat we beginnen bespreken we samen met jou de doelstellingen die je wilt behalen. Als duidelijk is wat we precies willen bereiken kunnen we op basis daarvan resultaten meten en optimaliseren.

2

Stap 2: Opstarten en inrichten van het account

Wij gaan voor je aan de slag! We gaan ervoor zorgen dat je een verkoopaccount krijgt bij Marktplaats (mocht je die nog niet hebben), we openen een account voor je bij Channable en koppelen we je webshop. Daarna gaan we verder met het indelen van de producten in de productcategorieƫn van bol, en het vullen van alle velden met de juiste productinformatie. Vanuit hier kunnen we jouw producten doorsturen naar Marktplaats, zodat je kunt starten met verkopen.

3

Stap 3: Start de verkoop!

Als we de accounts hebben opgestart en alles hebben klaargezet kunnen we beginnen met het verkopen van de producten. Het enige wat jij hoeft te doen is de orders verwerken. De rest, dat regelen wij!