Webzies

Webzies

To Be Dressed

Verkopen via To Be Dressed

To Be Dressed is een Nederlandse marketplace voor merkkleding. Heb jij een winkel en zijn er kledingstukken van een oudere collectie die je graag wilt verkopen? Dan is To Be Dressed jouw platform! Deze marketplace is een online fashion outlet voor merkkleding van alle kleding- en schoenenwinkels. Zo is de kleding die jij in de uitverkoop hebt altijd beschikbaar voor alle online shoppers!

Waarmee kunnen wij jou helpen?

Wil jij starten met het verkopen van jouw sale-artikelen via To Be Dressed, maar laat je het technische gedeelte liever aan iemand anders over? Wij helpen je!

Meld je aan

We melden je aan als verkopen bij To Be Dressed en zetten een account voor je op bij Channable. Dit is een feed management tool waarmee we de koppeling tussen jouw webshop en To Be Dressed maken en beheren.

Automatische koppeling

Als de koppeling is opgezet gaan we aan de slag met het invullen van productspecificaties waar To Be Dressed om vraagt. Zo zorgen we ervoor dat jouw artikelen makkelijk gevonden kunnen worden door consumenten.

Feed management optimalisatie

Onze specialisten beheren en optimaliseren de productinformatie die bij jou artikelen horen. Om zo makkelijk mogelijk gevonden te worden via To Be Dressed is het belangrijk dat deze zo compleet mogelijk is. We blijven deze optimaliseren, zodat jij kunt verkopen!