Webzies

Webzies

Facebook

Verkopen via Facebook

We kennen Facebook allemaal als een social media platform waarop we dagelijks foto’s, berichten en updates liken en delen. Het platform heeft ruim 2 miljard maandelijks actieve gebruikers waardoor het over een enorm bereik beschikt. Dit maakt Facebook daarom een heel interessant medium om de producten van jouw webshop onder de aandacht te brengen. Zo kan jouw aanbod bij heel veel mensen terechtkomen!

Waarmee kunnen wij jou helpen?

Wil jij met jouw producten adverteren op Facebook en zo specifiek jouw doelgroep bereiken? Onze specialisten zorgen ervoor dat jouw aanbod ook zichtbaar wordt!

Account

Om te beginnen heb je een account bij Facebook en Channable nodig. Channable is de tool waarmee we jouw webshop kunnen koppelen met Facebook.

Koppeling

De koppeling tussen Facebook en jouw webshop zorgt ervoor dat je producten automatisch worden doorgestuurd. Onze specialisten zorgen ervoor dat deze koppeling gemaakt wordt, zodat jouw aanbod met Facebook verbonden is.

Productoptimalisatie

De productinformatie die we via de koppeling doorsturen heeft de vorm van een datafeed. Om ervoor te zorgen dat je producten bij de juiste mensen terechtkomen gaan wij aan de slag met de optimalisatie hiervan.

Onze werkwijze

Wij gaan als volgt voor u te werk

1

Stap 1: Doelstellingen

Voordat we beginnen bespreken we samen met jou de doelstellingen die je wilt behalen. Als duidelijk is wat we precies willen bereiken kunnen we op basis daarvan resultaten meten en optimaliseren.

2

Stap 2: Opstarten en inrichten van het account

Wij gaan voor je aan de slag! We gaan ervoor zorgen dat je een verkoopaccount krijgt bij bol.com (mocht je die nog niet hebben), we openen een account voor je bij Channable en koppelen we je webshop. Daarna gaan we verder met het indelen van de producten in de productcategorieën van bol, en het vullen van alle velden met de juiste productinformatie. Vanuit hier kunnen we jouw producten doorsturen naar bol, zodat je kunt starten met verkopen.

3

Stap 3: Start de verkoop!

Als we de accounts hebben opgestart en alles hebben klaargezet kunnen we beginnen met het verkopen van de producten. Het enige wat jij hoeft te doen is de orders verwerken. De rest, dat regelen wij!