Webzies

Webzies

Nieuw talent!

Door: Ralph
Leestijd: 01:00

Wij, Jop en Lara, zijn vanaf vandaag de verse krachten binnen WEBZIES. Samen gaan wij de uitdaging aan om meer te leren over online marketing. Wil je meer weten over ons? Lees dan snel verder!

Jop – Online Marketing Trainee

Hoi, mijn naam is Jop (24), ook wel de Joptimist. De naam spreekt voor zich.

Zo kijk ik graag naar de mooie dingen in het leven en geniet ik hier met volle teugen van. Op muziekfestivals, in de sportschool of samen met de vriendin/vrienden.

Hard werken hoort er ook bij en hier ontkomen we niet aan, daarom is het belangrijk om de kost te verdienen met iets waar je passie ligt. Voor mij is dat online marketing.

Ik vind het fascinerend om bezig te zijn met geavanceerde tools die inzichten geven in het online gedrag van de consument. Tof om te zien hoe ver de mens is gekomen op het gebied van tech.

Het is een breed vak met veel disciplines. Er valt veel te ontdekken en de ontwikkelingen gaan razendsnel. Elke dag is anders! Dat maakt het een uitdaging en die uitdaging ga ik maar al te graag aan bij WEBZIES.

Bij nader inzien vergeten te vermelden waar ik vandaan kom en aangezien het niet in mijn verhaal past… Ik kom uit Roermond en ben bereid om elke dag in de file te staan (vraag mij dit nog eens over een aantal weken). 🙂

Lara – Stagaire Online Marketing

Hi! Ik ben Lara van Zoggel, 19 jaar oud en woon in Heesch. Ik studeer Marketing en Communicatie op het Koning Willem I College in Den Bosch. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om gezellig een hapje en een drankje te doen met vrienden en vriendinnen, maar ik hou ook van een rustig avondje op de bank.

Vanaf vandaag loop ik stage bij WEBZIES Online Marketing in Eindhoven. Tijdens mijn opleiding heb ik al het een en ander geleerd over online marketing, ik vond dit een van mijn leukste vakken. Ik hoop hier bij WEBZIES nog meer kennis en ervaring op te doen.

Wat ik na deze stage ga doen is voor mij ook nog een vraagteken, maar dat zien we vanzelf wel!

Ik heb enorm veel zin in de komende 30 weken!