Webzies

Webzies

Welkom Bram

Door: Tomas
Leestijd: 00:02

Hallo! Mijn naam is Bram Senders en ik zal vanaf 19 februari stage lopen bij Webzies. Ik ben na een onsuccesvol jaar op SPECO sportcommunicatie bij DBC (Digital Business Concepts) beland. Vanaf moment één voelde ik mij volledig op mijn plek. De diversiteit van de lesstof en de vrijheid die je krijgt waren precies de twee dingen die ik niet kon vinden op mijn vorige opleiding. Dit is ook de reden dat ik WEBZIES heb benaderd voor een stageplek. Ik ben een enthousiaste, spontane jongen die alles wil weten. Ik hoop bij WEBZIES ook veel te leren over alle aspecten van het marketingvak. Ik heb me verheugd op de meewerkstage omdat ik benieuwd ben naar hoe het nou allemaal echt in zijn werk gaat als je projecten mag draaien voor klanten i.p.v docenten.

Maar ook als ik vrij ben zit ik geen minuut stil. Ik ga er graag op uit met vrienden en hou mij bezig met voetbal en muziek. Ik ben een diehard Arsenal fan en ook ben ik actief als speler in zowel de zaal als op het veld. Ook ben ik een tijd actief geweest als selectietrainer bij voetbalvereniging VV UNA.

Ik hoop dat WEBZIES kan bieden wat ik zoek en dat ik ook kan bieden wat WEBZIES zoekt. Maar daar heb ik het volste vertrouwen in. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in!