Webzies

Webzies

Even voorstellen: Lisa van den Waardenburg

Door: Tomas
Leestijd:

Mijn naam is Lisa van den Waardenburg, ik ben 17 jaar oud en ik loop voor de eerste keer stage. Ik zit op de rooipannen en ik doe een mbo opleiding marketing en evenementen. Deze opleiding duurt 3 jaar en ik zit nu in jaar 2. Vorig jaar tijdens corona heb ik een ingewikkeld jaar gehad en ben ik niet veel naar school geweest. Dit zorgt ervoor dat ik nu extra gedreven ben en graag nieuwe dingen wil leren. Vorig jaar heb ik op school een keuze moeten maken tussen marketing en evenementen. Ik heb toen marketing gekozen omdat dit een breed onderwerp is en je hier veel over kan leren.

Lisa van den Waardenburg

Voor mijn toekomst lijkt het me fijn om veel kennis over dit onderwerp te hebben en dit ook kan toepassen bij mijn baan later. Ik vind het leuk om nieuwe dingen te leren en ben erg leergierig. Ik hoop dat ik bij Webzies de dingen kan leren waar ik graag meer over wil weten zoals bedrijven en hun social media, promotie en reclame. Mijn stage duurt 1 periode en ik hoop dat ik elke dag zo nuttig mogelijk kan besteden en zo veel mogelijk kan leren. Ook ga ik weleens naar de sportschool en vind ik het leuk om met vrienden een drankje te doen.