Webzies

Webzies

De eerste maanden van het traineeship

Door: Ralph
Leestijd: 00:03

Ongeveer 2 maanden geleden begon voor mij het traineeship bij Webzies. Na een MBO en een HBO opleiding was het tijd geworden om mezelf te gaan verdiepen in de wereld van de online marketing. Op school had ik natuurlijk al wat basis dingen geleerd, maar nu is het moment aangebroken dat ik het in de praktijk ben gaan uit uitvoeren. En dat bevalt goed! Ik leer veel, zit in een fijne werkomgeving en de tijd vliegt voorbij.

In twee maanden tijd heb ik al veel geleerd. Op meerdere vlakken. Zo heb ik mijn eerste social media en Google campagnes opgezet, heb ik content gecreëerd voor meerdere klanten, ben ik bezig geweest met het vullen en bewerken van websites, heb ik meerdere SEO werkzaamheden verricht en heb ik daarnaast ook nog een aantal marketing gerelateerde certificaten behaald. De meeste van deze werkzaamheden had ik nooit eerder uitgevoerd. Ik merk nu al dat het steeds beter gaat, dus ik hoop dat ik hier in de toekomst een echte specialist in word!

De sfeer bij Webzies is altijd goed. Er wordt hard gewerkt, maar er is altijd tijd voor een babbeltje of een grapje. Tijdens de dagelijkse tafelvoetbalwedstrijden verander de sfeer altijd even. Dan is iedereen gefocust op winnen, want niemand wil natuurlijk onder te tafel door kruipen. Toch komt het wel eens voor dat er iemand met 10-0 verliest. Mij is het gelukkig nog niet vaak overkomen. Op vrijdagmiddag gaan we met z´n allen in het zonnetje zitten en genieten we van een lekker koud biertje. Een betere manier om aan je weekend te beginnen is er niet!

In de komende maanden hoop ik nog veel te leren en de fijne kneepjes van het marketing vak onder de knie te krijgen. Ik ben nog steeds net zo leergierig als in het begin en ik hoop dat ik mezelf na het traineeship een volwaardig online marketeer kan noemen!