Webzies

Webzies

LinkedIn adverteren

LinkedIn is hét sociale platform voor de B2B-markt. Dit kanaal is een uitstekende aanvulling op jouw online strategie. Sterker nog, voor velen is het een onmisbare businesstool!
  • Circa 8 miljoen leden in Nederland
  • Hét platform voor de B2B-markt
  • Geavanceerd advertentiebeheer

Adverteren op LinkedIn

Doe je met de juiste tools...

Iedere ondernemer kan adverteren op LinkedIn. Een simpele klik op de knop: campagne starten, is voldoende. De vraag is alleen of u het maximale rendement haalt uit uw LinkedIn campagnes. Toont u de juiste advertenties op het juiste moment aan de juiste persoon? Belangrijke vragen die je kunt beantwoorden met de inzet van de juiste tools. Eén van deze tools is het campagnebeheer van LinkedIn. Een tool waarmee WEBZIES jouw LinkedIn campagnes opzet en beheert, met als doel het maximale uit jouw advertenties te halen!

Campagne strategie

data, data, data

Zoals bij iedere marketing campagne beginnen we met het formuleren van een duidelijke strategie met meetbare doelstellingen. Daarbij hoort een specifieke omschrijving van jouw doelgroep. Dankzij de vele data die beschikbaar is kunnen we exact jouw doelgroep benaderen op LinkedIn. Nadat we je doelgroep hebben bepaald maken we een set met verschillende advertenties. Zo vergroten we de kans op succes. Daarnaast kunnen we nu testen: wat is het juiste moment en wat is de juiste boodschap om de doelgroep te doen converteren? Wij zoeken het voor jou uit!

Optimalisatie en resultaat

Daar gaan we voor!

Door middel van de A/B tests krijgen we het gedrag van de doelgroep beter in kaart. Mede hierdoor kunnen we op de juiste manier de campagne(s) optimaliseren en daarmee de kwaliteit verbeteren. Het logische gevolg is beter resultaat en dat is enig wat telt: Jouw resultaat! Wil je graag adverteren op een zakelijk platform als LinkedIn? Kom gerust bij ons langs op kantoor, dan drinken wij een kopje koffie en bespreken we de mogelijkheden!