Webzies

Webzies

Solar Crew

Fijn bedrijf om mee te werken. Communicatie verloopt goed, resultaten worden goed inzichtelijk gemaakt en zijn niet te flauw om een extra stap te zetten waar nodig.

Sinds we met WEBZIES samenwerken zien we pas echt resultaat. We sturen de campagnes op offerte aanvragen en dat gaat super.

Structureel goede (social) content bedenken en vooruit plannen, waarbij we samen met WEBZIES de richting bepalen.

Fijne partij om mee samen te werken. Houden ons scherp en denken goed mee.

Erg fijn bureau om mee samen te werken, komen met nieuwe ideeën en zitten er vol op. Schakelen snel en zijn altijd bereikbaar. Resultaten waren al zeer snel zichtbaar en blijven zich verbeteren.

In Januari 2020 heb ik contact gehad met WEBZIES, deze samen werking is gewoon super, doen wat ze zeggen. Heel fijn dat er bedrijven zijn zoals WEBZIES en wij zullen nog lang samenwerken.

Super bedrijf die alles nakomt wat ze zeggen !!!! Nemen veel werk uithanden, denken pro-actief mee en zorgen voor geweldige resultaten.

Nemen de tijd om in de visie en doelstellingen van ons bedrijf te duiken. Er zijn korte lijnen en er kan snel geschakeld worden. Prettig om mee samen te werken.

Het team van WEBZIES heeft ons geholpen met de bouw van onze nieuwe website. De samenwerking is ons zeer goed bevallen. Ze staan altijd voor je klaar op ieder moment van de dag, leveren snel en professioneel werk. Ook zijn ze van het begin af aan al een fijne sparringspartner, die ons adviseren waar nodig. Kortom, wij kijken terug op een zeer professionele en fijne samenwerking!