Webzies

Webzies

Onze nieuwste collega Sanja

Door: Sanja
Leestijd: 00:03

Mijn naam is Sanja en ik ben 24 jaar oud. Sinds 1 september ben ik het team van Webzies komen versterken. Nadat ik ruim twee jaar geleden ben afgestudeerd aan de opleiding Communicatie op Fontys Hogeschool Eindhoven, ben ik de marketingkant ingerold. Ik heb nu dan ook bijna twee jaar ervaring als online marketeer bij een online marketing bureau. Mijn specialisatie en waar ik de meeste energie van krijg is social media advertising. Bij Webzies ga ik me dus bezighouden met campagnes in de verschillende social media kanalen. Wat ik zo leuk vind aan het werken bij een online marketing bureau is de diversiteit in het werk. Dit komt onder andere door de verschillende klanten en hun doelen. Elke dag zie ik als een nieuwe uitdaging!

In mijn vrije tijd ben ik graag met vrienden en hou ik wel van een feestje of festivalletje hier en daar. Daarnaast vind ik alle trends en ontwikkelingen rondom marketingcommunicatie ontzettend interessant. Ik lees dan ook vaak blogs en artikelen om hiervan op de hoogte te blijven.

Bij Webzies ga ik nog meer leren zodat ik mijn kennis kan blijven vergroten. Ook ben ik nieuwsgierig naar de andere specialisaties en hoop deze in de toekomst ook onder de knie te hebben.