Webzies

Webzies

Maak kennis met afstudeerstagiaire Lieke

Door: Lieke
Leestijd: 00:03

Hoi! Mijn naam is Lieke Geudens en ik ben 20 jaar. Aankomend jaar zal ik Webzies gaan versterken als afstudeerstagiaire! Momenteel studeer ik Commerciële Economie op de Fontys in Eindhoven. De afstudeerrichting die ik volg is Digital & Data en daarom sluit Webzies hier perfect op aan. Ik heb gekozen voor deze afstudeerrichting omdat digital marketing mij het meest interesseert. Daarnaast ben ik erg analytisch en precies ingesteld en vind het dan ook erg leuk om me vast te bijten in een onderzoek of data-analyse.
Tijdens mijn meewerkstage bij Ctac, wat een klant van Webzies is, ben ik in contact gekomen met het bedrijf. Tijdens mijn meewerkstage heb ik al veel van Webzies kunnen leren. Wij werkten namelijk samen met Webzies aan het bouwen van onze nieuwe website van begin tot eind. Graag zou ik tijdens mijn afstudeerstage bij Webzies willen leren hoe het is om aan de andere kant van het proces te staan.

In mijn vrije tijd ben ik regelmatig in de sportschool te vinden. Daarnaast tennis ik van kleins af aan en speel ik sinds ik student ben bij de studentensportvereniging Fellenoord. Hier volg ik trainingen en speel ik in het weekend competitie. Uiteraard ben ik ook regelmatig bij de borrels. Ik vind het dan ook leuk om geregeld samen met vrienden een drankje te doen.

Naast mijn meewerktaken bij Webzies ga ik voor mijn afstuderen een onderzoek uitvoeren. Hierbij ga ik me bezighouden met een strategisch onderzoeksplan met daarbij een advies voor Webzies over hoe zij zich het beste kunnen positioneren in de online marketing markt en daarbij de juiste klanten kunnen aantrekken. Ik heb erg veel zin in deze uitdaging het aankomende jaar!