Webzies

Webzies

Over ons

"Gedreven specialisten die zin hebben in een uitdaging"

Hallo! Wij zijn WEBZIES!

Tomas Nijssen

Directeur / Online marketeer

Ralph van Essen

Directeur / Online marketeer

Yifen Bensmann

Trainee Online Marketing

Jouw naam hier?

Klik hier voor vacatures

Kop koffie tijdens een sparsessie?

Wij geloven niet in standaard oplossingen. Iedere klant en iedere branche is uniek!

Neem contact op

Hoe het allemaal begon...

Oprichter en eigenaar Tomas Nijssen leerde de fijne kneepjes van het vak bij een snel groeiend online marketing bureau. Leuk, maar het ondernemersbloed van Tomas kroop waar het niet gaan kon en de droom om een eigen bedrijf te starten liet hij niet los. Langzaam maar zeker ontwikkelde Tomas een eigen visie op online marketing.

In 2015 was de tijd rijp en nam Tomas het besluit om van zijn droom werkelijkheid te maken. WEBZIES, een nieuw, fris, gedreven & eigenwijs online marketing bureau in het Brabantse Heeze was geboren! Niet lang daarna kwam mede-eigenaar Ralph van Essen in beeld. In de oude stationsstraat in Heeze legden de heren met veel enthousiasme, energie en de nodige vlieguren de basis van WEBZIES.

Amper een jaar nadat WEBZIES het levenslicht zag en zich vestigde in Heeze, was het bedrijf inmiddels al uit haar voegen gegroeid. De verhuizing naar Eindhoven was een feit. Met deze stap kreeg WEBZIES de kans om als bedrijf verder te groeien midden in het bruisende marketing hart van de regio. Vanuit ons kantoor aan de Tongelresestaat lossen we samen met onze vaste partners online vraagstukken op. Ben je nieuwsgierig of wij iets voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Loop gerust eens binnen, de koffie staat klaar!