Webzies

Webzies

Kwint ons aanstormend talent!

Door: Ralph
Leestijd:

Hoi, mijn naam is Kwint en ik ben de nieuwe Online Marketing Trainee bij Webzies. Ik ben 24 jaar oud en onlangs afgestudeerd. Ik heb twee opleidingen afgerond en al aardig wat marketing ervaring opgedaan tijdens verschillende stages. De eerste opleiding die ik heb afgerond was de studie Assistent Manager Internationale Handel. Deze opleiding heb ik gevolgd op het Summa College in Eindhoven. Gedurende deze studie ben ik erachter gekomen dat mijn passie bij (online) marketing ligt. Na deze studie ben ik begonnen op Hogeschool TIO in Eindhoven. Hier heb ik de studie E-Commerce, Marketing & Sales afgerond in een versneld traject. Voor mijn afstudeeropdracht heb ik een volledig uitgewerkt marketingcommunicatieplan ontwikkeld voor de marktleider binnen de veiligheidstrainingen branche. Dit marketingcommunicatieplan is inmiddels in gebruik genomen door het bedrijf.

 

In mijn vrije tijd ga ik graag uiteten of naar het terras met vrienden of familie. Ook hou ik ervan om af en toe een feestje of festival te bezoeken. Reizen is ook een van mijn favoriete bezigheden. Mijn favoriete vakantieland is Spanje, maar als het even kan hou ik ook van verre reizen naar bijvoorbeeld Azië of Amerika.

 

Tijdens het traineeship van 6 maanden word ik opgeleid tot Junior Online Marketeer. Ik ga ervaring opdoen bij verschillende klanten en ook de benodigde certificaten behalen, dus wie weet kan ik je  binnenkort voorzien van goede adviezen over al jouw marketingvraagstukken!