Webzies

Webzies

Even voorstellen: Mick Gloudemans

Door: Ralph
Leestijd: 01:00

Hoi! Mijn naam is Mick Gloudemans en ik ben 19 jaar oud. Ik woon in Helmond en studeer de opleiding marketing en communicatie aan het Koning Willem 1 College in Den Bosch. Ik bevind me momenteel in mijn derde en laatste leerjaar van de opleiding. In mijn vrije tijd ga ik graag naar de sportschool, festivals bezoeken (jammer genoeg niet mogelijk ivm corona) en houd ik er ook van om gezellig met mijn vrienden in de stad een drankje te doen.

Deze week ben ik begonnen met mijn stage bij WEBZIES. De komende maanden ga ik hier aan de slag als online marketing stagiair. Ik heb al het een en ander geleerd over online marketing tijdens mijn opleiding maar ik ben er zeker van dat ik hier nog meer ga leren en veel kennis en ervaring zal op doen zodat ik succesvol mijn diploma kan behalen. Na mijn opleiding wil ik graag doorstuderen, maar welke opleiding ik wil gaan volgen is nog onduidelijk. Daar hoop ik tijdens mijn stageperiode achter te komen. Ik vind het in ieder geval heel erg leuk om deel uit te maken van het team en kijk erg uit naar de komende periode bij WEBZIES!

PS: Ik wil ook graag mijn dartskills bijleren, want zoals je hieronder ziet ben ik er nog niet zo goed in…