Webzies

Webzies

Een succesvolle stage bij WEBZIES

Door: Ralph
Leestijd: 02:00

De tijd is voorbij gevlogen en ik zit nu in de laatste week van mijn stage bij WEBZIES. Het is allemaal te snel gegaan en het liefst was ik nog een aantal weken langer gebleven om nog veel meer te leren. Bij WEBZIES ben ik met open armen ontvangen en heb ik me echt onderdeel gevoeld van het team. Persoonlijk denk ik dat ik stage heb gelopen bij een van de leukste online marketingbureaus van Eindhoven. Niet alleen is er ruimte voor ontwikkeling, maar ook voor gezelligheid. Een ideale combinatie voor een fijne werkplek!

Wat heb ik geleerd?

De afgelopen weken heb ik zo ontzettend veel geleerd. Van het schrijven van teksten tot het in elkaar zetten van websites. Ik had voor mijn stage kennis gemaakt met WordPress en bij WEBZIES ben ik hier nog veel dieper ingedoken. Het is leuk om te zien dat de elementen die jij ergens aan toevoegt samen een geheel maken en stiekem ben ik wel trots dat ik kan zeggen dat ik mee heb gewerkt aan een website.

Ook van het schrijven van teksten heb ik ontzettend veel geleerd. Ik ben altijd veel bezig geweest met tekst, dus stiekem dacht ik dat dit me wel makkelijker af zou gaan. Niets is minder waar, want wat gebleken is tijdens mijn stage is dat je nooit klaar bent met leren. Zelfs niet met de dingen waar je goed in bent. Teksten kunnen op zoveel verschillende manieren worden ingestoken en hier heb ik bij WEBZIES van mogen proeven.

Mijn ervaringen

Er is geen dag geweest dat ik met tegenzin naar stage ben gegaan. De medewerkers van WEBZIES hebben er vanaf dag 1 voor gezorgd dat ik me welkom voelde. Er is voldoende ruimte voor het stellen van vragen en iedereen is ontzettend behulpzaam. Bij WEBZIES werd ik uitgedaagd en zelf nieuwsgierig naar verschillende onderwerpen binnen de online marketing. Hier ben ik dan ook zelf naar gaan zoeken en het is veel leuker om iets te leren als het je echt interesseert.

Een succesvolle afronding

Op 7 juni heb ik mijn eindopdracht gepresenteerd, een marktonderzoek wat ik in opdracht van WEBZIES heb uitgevoerd, en deze heb ik succesvol afgerond met ruim een 8! Dit betekent dat ik mijn opleiding gehaald heb en mijn Marketing en Communicatie diploma MBO niveau 4 mag ontvangen.

‘Time flies when you are having fun’ en dat was bij WEBZIES zeker het geval. Ik wil WEBZIES heel erg bedanken voor het delen van hun kennis en voor de leerzame en leuke tijd die ik heb gehad!