Webzies

Webzies

Webdesign

Website laten maken Eindhoven?

Webdesign is meer dan alleen de vormgeving van een website of webshop! Waarschijnlijk hoeven wij u niet meer uit te leggen dat u zich met behulp van een professionele website op de juiste manier kunt presenteren. Een goede website/webshop zet bezoekers aan tot actie of het doen van aankopen.

Een nieuwe website of webshop helpt u om:

  • 1) Bezoekers aan te zetten tot actie of aankopen;
  • 2) Waardoor de omzet van uw onderneming kan stijgen!

Websites/Webshop die werken!

WEBZIES ontwikkelt websites en webshops die presteren! Wij kunnen uw nieuwe website of webshop ontwikkelen, beheren en hosten. Wij ontwikkelen websites met behulp van WordPress, van eenvoudige websites tot complete webshops. Dit gebruiksvriendelijke content management systeem (CMS) zorgt ervoor dat u de website eenvoudig kunt beheren. Uiteraard kan WEBZIES u hierbij helpen en zelfs volledig ontzorgen. Bij de ontwikkeling houden wij rekening met:

Zoekmachines

De vindbaarheid van de website/webshop in de zoekmachines.

Verschillende apparaten

De website/webshop is responsive en functioneert op ieder apparaat!

Conversiegericht

In het design zullen we rekening houden met het doel van de website. Duidelijke call to actions mogen niet ontbreken!

Onze werkwijze

Wij gaan als volgt voor u te werk

1

Wensen van de klant

Elke website begint met een kennismakingsgesprek. Wij luisteren graag naar uw wensen en denken ook nadrukkelijk met u mee om tot een perfect design te komen!

2

Ontwerp design

Met de basis informatie zoals het logo etc. gaan we aan de slag met het design. Eerst zullen we een concept voorleggen, waarna we aan de slag gaan met het definitieve design!

3

Aanleveren teksten & afbeeldingen

Het verzamelen van alle informatie (denk logo’s, beeld en tekst) is een niet te onderschatten klus en het is zonder twijfel één van de belangrijkste stappen in het hele proces.

4

Bouwen website

Als we alle content hebben gaan wij beginnen aan het ontwerpen van uw website. Wij presenteren u binnen twee weken een werkende website op een tijdelijke plaats op het web.

5

Feedback moment

Na de eerste oplevering is er één feedbackronde om de website te perfectioneren. Na deze ronde verwerken we alle feedback en zetten we de puntjes op de i.

6

Instructies

Bij elke oplevering plannen we een instructie in om uw te laten zien hoe de website beheert kan worden. Met een Wordpress website hoeft u voor kleine aanpassingen uw webbouwer niet meer te bellen, wel zo handig voor u!