Webzies

Webzies

Maak kennis met de nieuwe stagiair Niek Kroezen!

Door: Lieke
Leestijd: 00:03

Hallo! Mijn naam is Niek Kroezen, ik ben 20 jaar oud. Vanaf eind januari 2023 zal ik als meewerk stagiair te werk gaan bij WEBZIES. Na het MBO afgesloten te hebben als junior accountmanager bevind ik me nu in het 2e jaar van mijn HBO opleiding. De opleiding CE-Digital business concepts. Een opleiding die volledig gericht is op digitale data, e-commerce, online marketing enz. Een online marketing bureau als WEBZIES sluit daar dan ook perfect bij aan. Ik ben een leergierige jongen die dit vak echt wil leren kennen en kunnen. Ik ben enthousiast en vrolijk ingesteld. Een persoon die je erbij kan hebben zowel binnen als buiten het werkveld! Een echte teamspeler. Bij WEBZIES zou ik graag alles willen leren betreft online marketing en alles daaromheen, van het kennismaken met het bedrijf tot de rapportage van een klant. De gehele marketing funnel onder de loep nemen dus.

Naast mijn opleiding, is mijn echte passie voetbal. Ik ben fanatiek supporter van PSV en voetbal zelf bij SV Brandevoort als spits in het eerste. Naast voetbal ben ik vaak in de sportschool te vinden en houd ik ervan om leuke dingen te doen met vrienden!

Ik kijk enorm uit naar mijn periode bij WEBZIES en zal naast meewerk stagiaire aanvullende taken krijgen vanuit mijn opleiding. Buiten stagiair ben ik al meewerkstudent bij WEBZIES, dus de organisatie is mij al bekend. Ik ben erg benieuwd naar hoe ik mezelf ga ontwikkelen en hoe ik na deze periode bekend ben met online marketing op een hoog niveau!