Webzies

Webzies

Even voorstellen

Door: Ralph
Leestijd: 01:00

Hoi! Ik ben Nikki Peters 18 lentes jong en woonachtig in Someren. Ik volg de opleiding marketing communicatie op het ROC ter AA. In mijn vrije tijd speel ik graag handbal en vind ik het gezellig om met vriendinnen een drankje te doen. Op zaterdag ben normaal gesproken te vinden tussen de tomaten.

Vandaag start mijn eindstage bij WEBZIES in Eindhoven. Tijdens mij opleiding ben ik veel bezig geweest met de online wereld. Deze stage sluit dan ook helemaal aan op wat ik leuk vind aan mijn studie, namelijk social media en online marketing. Ik hoop mijzelf bij WEBZIES op verschillende vlakken te verbeteren en inzicht te krijgen in wat ik echt leuk vind. Zo kan ik de juiste vervolg studie kiezen als vervolg op leiding.

Ik kijk erg uit naar deze periode en hoop veel te leren bij WEBZIES!