Webzies

Webzies

Even voorstellen: Elise Blankers

Door: Ralph
Leestijd: 01:00

Maak kennis met een echte boekenwurm! Mijn naam is Elise Blankers en ik ben 24 jaar. Ik loop van 8 februari tot en met 16 juni stage bij Webzies. Op dit moment volg ik de studie Marketing en Communicatie aan het Summa Collega en zit ik in mijn laatste jaar.

Het Coronavirus heeft het jaar tot een uitdaging gemaakt, maar deze ga ik graag aan. Ik sta open om alles te leren, maar schrijven heeft wel mijn hart gestolen. Hier ben ik verliefd op geworden tijdens de basisschool. Ik speel graag met woorden en zinnen om tot een leuk verhaal of artikel te komen.

Buiten mijn studie ben ik in de sportschool te vinden, maar die is helaas door corona dicht. Daarom roei ik met de riemen die ik heb en probeer ik thuis in Geldrop zoveel mogelijk te sporten. Hier woon ik samen met mijn vriend en onze kat. Daarnaast ben ik een echt dagdromer en brainstorm ik over ideeën die ik probeer om te toveren tot een verhaal. Ik heb dan ook altijd een notitieboek en een pen bij. Dit zijn mijn must-haves.

Ik ben benieuwd wat ik de komende tijd ga leren en heb een goed gevoel over deze stage wat ik zie als een avontuur. Bij Webzies hoop ik veel positiviteit mee te brengen en van elke dag een leerzame dag te maken.