Webzies

Webzies

vidaXL

Verkopen op vidaXL

Wil jij met jouw producten meer dan 1 miljard potentiële klanten over de hele wereld bereiken? Start dan met verkopen via vidaXL! Deze marketplace is een van de snelst groeiende internationale eCommerce platformen. Je producten op vidaXL aanbieden betekent dus dat je met hen mee kunt groeien!

Waarmee kunnen wij jou helpen?

Het koppelen, inrichten en optimaliseren van marketplaces is iets waar onze specialisten dagelijks mee bezig zijn. Zij helpen je graag verder!

Account opzetten

We beginnen met het aanvragen en opzetten van een verkoopaccount op het vidaXL marketplace platform.

API-koppeling

Met behulp van een feed management tool zetten we een koppeling tussen jouw webshop en vidaXL op. Zo kunnen al jouw producten doorgestuurd worden en wordt de voorraad in je webshop direct bijgewerkt.

Feed management

Om ervoor te zorgen dat consumenten je producten goed kunnen vinden en weten wat ze kopen is het belangrijk om al je producten te voorzien van zoveel mogelijk productinformatie. Ook hiermee gaan wij aan de slag!

Onze werkwijze

Wij gaan als volgt voor u te werk

1

Stap 1: Doelstellingen

Voordat we beginnen bespreken we samen met jou de doelstellingen die je wilt behalen. Als duidelijk is wat we precies willen bereiken kunnen we op basis daarvan resultaten meten en optimaliseren.

2

Stap 2: Opstarten en inrichten van het account

Wij gaan voor je aan de slag! We gaan ervoor zorgen dat je een verkoopaccount krijgt bij vidaXL (mocht je die nog niet hebben), we openen een account voor je bij Channable en koppelen we je webshop. Daarna gaan we verder met het indelen van de producten in de productcategorieën van bol, en het vullen van alle velden met de juiste productinformatie. Vanuit hier kunnen we jouw producten doorsturen naar vidaXL, zodat je kunt starten met verkopen.

3

Stap 3: Start de verkoop!

Als we de accounts hebben opgestart en alles hebben klaargezet kunnen we beginnen met het verkopen van de producten. Het enige wat jij hoeft te doen is de orders verwerken. De rest, dat regelen wij!