Webzies

Webzies

Maak kennis met onze nieuwe collega Bente!

Door: Bente
Leestijd: 00:02

Mijn naam is Bente Morgenstern en ben 21 jaar oud, de nieuwste aanwinst bij het geweldige team van Webzies! Op 28 augustus ben ik gestart als Social Media Marketeer/ Projectmanager. Voordat ik hier bij Webzies terechtkwam, heb ik de kans gekregen om mijn vaardigheden aan te scherpen bij twee bedrijven. Deze ervaringen hebben me niet alleen geholpen mijn kennis te vergroten, maar hebben me ook geleerd dat creativiteit en innovatie de sleutels zijn tot succes in de wereld van online marketing. Eén van de dingen die me het meest aanspreekt in het werken bij een online marketing bureau is de diversiteit van het werk. Ik word geprikkeld door de uitdagingen die ontstaan door de verschillende klanten met hun unieke doelen. Elke dag beschouw ik als een nieuwe kans om te groeien, te leren en te excelleren. Buiten mijn werk houd ik ervan om tijd door te brengen met vrienden en familie. Daarnaast ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en ontwikkelingen in marketingcommunicatie, fashion en fotografie. Dank jullie wel voor het warme welkom bij Webzies. Ik kan niet wachten om samen met dit team te werken aan geweldige projecten en doelen.