Webzies

Webzies

Even voorstellen: Myrthe van Schijndel

Door: myrthe
Leestijd: 03:00

 

Even voorstellen:

Een echte levensgenieter, dat ben ik! Mijn naam is Myrthe van Schijndel en ik ben 19 jaar oud. Ik zit in het laatste jaar van mijn opleiding, marketing en communicatie op het Summa College te Eindhoven en ik loop op dit moment stage bij WEBZIES van februari tot en met juni.

Zoals ik net al zei, ik ben een echte levensgenieter. In het dagelijks leven pak ik graag met vrienden een terrasje, ik ben dan vaak te vinden op de markt in Eindhoven met een wijntje. Ook vind ik het leuk om zo nu en dan een filmpje te pakken en breng ik in het weekend veel tijd door met mijn vriend.

Ik heb vroeger toen ik klein was altijd veel getekend en geknutseld, en tijdens mijn studie heb ik mijn creatieve kant nog meer ontwikkeld. Zo heb ik veel mooie flyers gemaakt en brochures. Ik ben van tekenen op papier naar digitaal flyers maken gegaan.

Toen ik bij WEBZIES op sollicitatiegesprek kwam, had ik al meteen een vertrouwd gevoel. Ik ben benieuwd wat de komende tijd mij gaat brengen, maar ik weet wel al zeker dat het een leerzame en leuke tijd gaat worden, waarbij ik mijn kennis ga verbreden.