Webzies

Webzies

De (Online) Verhalenverteller

Door: Jorine
Leestijd: 05:00

Een nieuw avontuur gaat van start. Een avontuur, een nieuw hoofdstuk, een nieuw verhaal. En laten verhalen nou mijn grootste passie zijn. Aangenaam en leuk dat je mee leest! Mijn naam is Jorine, 24 jaar en ik ben net begonnen als Junior Online Marketeer bij WEBZIES. En omdat het altijd fijn is om te weten wie de mensen zijn met wie je werkt, zal ik me via deze blog even aan jullie voorstellen. Dus bij deze: mijn verhaal.

PASSIE VOOR VERHALEN

Wat is nou typisch mij? Mijn “Unique Selling Point”, om het even in de marketingtermen te houden. Het kopje geeft het eigenlijk al weg, maar wat mij typeert is mijn passie voor verhalen. In mijn vrije tijd verstop ik me namelijk graag in boeken. Een andere wereld instappen vind ik geweldig. Nieuwe situaties en inzichten zijn namelijk grote inspiratiebronnen voor mij. Of het nou fantasy, self-help, informatie- of biografische boeken zijn, ik lees ze allemaal. Met alle genres leer je nieuwe lessen en krijg je nieuwe inzichten.

Verhalen zijn een medium die al eeuwenlang gebruikt worden om kennis en informatie over te brengen. En dit is nog steeds even actueel. Van verhalen vertellen, naar schrijven en lezen op papier, tot aan films en series en nu ook online. En dat is precies waarom ik naast lezen ook schrijf. Kennis is om door te geven. En daarom verwerk ik wat ik ontdek en leer ook in mijn eigen schrijfwerk. Theaterscripts, blogs, marketingteksten en momenteel ook een boek. Want ja, na zo veel lezen, wil je al snel ook een boek schrijven!

EEUWIGE ZOEKTOCHT NAAR KENNIS

Door het lezen komen ook twee andere eigenschappen van mij naar boven. Ik ben ontzettend nieuwsgierig en leergierig! Ik ben dol op leren en wil alles weten. Hoewel dat zowel een positieve als negatieve eigenschap kan zijn, is het bij mij meestal wel positief. In mijn vrije tijd research doen naar onderwerpen die ik interessant vind, is dan ook geen vreemde bezigheid. Wat voor onderwerpen zijn dat, kan je je afvragen. Nou, van alles! Kunst, religie, filosofie, wetenschap, psychologie, cultuur tot aan mythologie, mysteries en parapsychologie. Als ik het interessant vind, wil ik er alles over weten!

Mijn kennis uitbreiden is niet alleen een theoretische bezigheid. Werkplekken en stages hebben daar ook veel invloed op gehad. Zo leerde ik bij Kunst en Cultureel Centrum Phoenix Cultuur en Art en Food Festival Fabriek Magnifique veel over vormgeven en het schrijven van persberichten, bij Productiehuis en Managementbureau Het Huis van Asporaat meer over editen en organiseren van events en nu bij studentenvereniging Asian Borrel Club veel over cultuur en breid ik mijn marketingkennis nog verder uit. Al deze ervaring gaat nu mee naar WEBZIES, waar ik nog meer zal leren!

WERKEN BIJ WEBZIES

En nu het nieuwste hoofdstuk, een nieuw avontuur bij WEBZIES. Een nieuwe plek om kennis op te doen en met mijn passie voor schrijven de klanten verder op weg te helpen in hun marketing. Maar waarom bij WEBZIES, denk je misschien. Omdat het dé plek is om te leren over online marketing! Een belangrijk onderdeel in de marketing waar ik juist nog meer over wilde gaan leren. Een plek met een gezellige sfeer in hartje Eindhoven, genoeg mogelijkheden om te leren en, laten we eerlijk wezen, een schattige kantoorhond werkt natuurlijk ook mee. Ik heb in ieder geval zin om hier te starten!