Webzies

Webzies

Bing Ads Accredited

Door: Yifen
Leestijd: 01:00

WEBZIES is sinds kort Bing Ads gecertificeerd! Naast Google Ads kunnen we nu ook Bing Ads inzetten voor onze klanten. Onze SEA-specialisten hebben up-to-date kennis van de nieuwste features binnen Bing en weten hoe ze deze zoekmachine het beste in kunnen zetten voor klanten. Bing is namelijk een advertentiekanaal waar voor adverteerders veel kansen liggen!

Waarom Bing Ads?

Bing heeft een lager marktaandeel dan Google, maar dit betekent niet dat adverteren hier minder effectief is. Vanwege het lagere marktaandeel adverteren minder partijen op deze zoekmachine en dat levert een aantal voordelen op. Er is minder concurrentie, wat zorgt voor lagere klikprijzen, hogere CTR’s en meer conversie. Adverteren op Bing werkt eigenlijk hetzelfde als op Google. Als adverteerder kun je campagnes maken op basis van zoekwoorden en je betaalt wanneer iemand op je advertentie klikt. Bovendien heeft Bing een functie waarmee je bestaande campagnes van Google Ads kunt importeren. De verwachting is dat Bing de komende jaren flink zal groeien, dus het is zeker interessant om je concurrentie op deze manier een stapje voor te zijn.

Wat kunnen wij voor jou doen?

Wil jij Bing Ads ook opnemen in jouw online marketing strategie? Neem contact met ons op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden!